INFORMACIJE O DOSTAVI  

Dostava GLS Slovenije

Poštnina je obračunana med nakupnim procesom in znaša 3,50 EUR (z DDV).

Za naročila nad 70 EUR je poštnina BREZPLAČNA 
 

OSEBNI PREVZEM :

Možen je tudi osebni prevzem blaga in sicer v naši ATELJEJIH TAPETEDECOR v Kopru, na Pristaniški 2 (Tržnica) in na Ptuju, na Ormoški cesti 5 (Zraven McDonaldsa). Če se boste odločili za to, vas bomo v roku 1-2 dni poklicali, da se dogovorimo o dnevu prevzema. 
 

VRAČILO :

Nepoškodovano in v originalno embalažo zaprto blago lahko, brez navedbe vzroka, vrnete v roku trideset (30) dni od nakupa. Obvestite nas po elektronski pošti ali na spodnji naslov. Paketu naj bo priložena kopija računa. Kupnino vam povrnemo v obliki dobropisa ali denarja. Stroške poštnine krije pošiljatelj. 
 

REKLAMACIJE PREJETIH POŠILJK :  

V kolikor sumite, da je bila pošiljka med dostavo poškodovana, prejeto blago preglejte takoj in ob prisotnosti dostavljalca. Vse kasnejše reklamacije poškodb blaga prevozniki upoštevajo le izjemoma in jih v njihovem imenu tudi naše podjetje ne more rešiti. Morebitne poškodbe vnesite v zapisnik, katerega je dostavljalec dolžan podpisati. Zaželjeno je tudi, da je poškodba zabeležena s fotoaparatom. Če je prišlo do poškodbe blaga med prevozom se obrnite na logistični servis, ki je izvršil dostavo.

Opomba 1:  pošiljk z odkupnino ne bomo sprejeli!

Opomba 2:  Vsako naročilo se naroči direktno od proizvajalca. Rok dobave traja do 14 delovnih dni. Če je artikel na zalogi je rok dobave do 3 delovne dni oz. v najkarajšem možnem času, odvisno od proizvajalca.