Varnost podatkov

 

100% VAREN NAKUP

 

 Nakup v spletni trgovini www.tapetedekor.si  je 100% varen saj je pri nas je varnost in skrb za kupce na prvem mestu.

Pridobili pa smo si tudi certfikat odličnosti s strani Gospodarske zbornice Slovenije, kar je še eno zagotovilo več glede varnosti nakupa v naši spletni trgovini www.tapetedekor.si

Podjetje INOVATIVA Plus, vam jamči, da so vse informacije, ki jih posredujete na teh straneh obravnavane po najvišijh standardih in v skladu z veljavnimi zakonskimi določili.

SPREMLJANJE IZVRŠEVANJA NAROČILA

Trgovina vas bo vedno informirala glede poteka obdelave vašega naročila. Sproti boste lahko spremljali status vašega naročila.

VRAČILO BLAGA

Nepoškodovano in v originalno embalažo zaprto blago lahko, brez navedbe vzroka, vrnete v roku trideset (30) dni od nakupa. Obvestite nas po elektronski pošti ali na spodnji naslov. Paketu naj bo priložena kopija računa. Kupnino vam povrnemo v obliki dobropisa ali denarja. Stroške poštnine krije pošiljatelj. 

 VARSTVO PODATKOV

Zagotavljamo vam, da bomo vaše podatke obravnavali zaupno, jih skrbno varovali in v nobenem primeru posredovali ali prodali tretji osebi – razen, ko je to v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi.

Pridobljene podatke bomo uporabljali le za :

- nemoteno izvedbo nakupov,

- izvedbo personalizacije,

- statistično analizo z namenom izboljšanja delovanja spletnih strani in storitev,

-  objavljanje primerne vsebine,

- pošiljanje elektronskih novic ( samo v primeru, da se boste tako odločili ).

Informacije o strankah zbiramo z namenom, da bi vam zagotovili enostavno in učinkovito uporabo naše strani. Zato tudi skrbimo za popolno varovanje vaših osebnih podatkov, s katerimi ravnamo odgovorno.

Za spore, ki izhajajo iz uporabe storitev spletnega mesta, teh splošnih pogojev ter v zvezi z podjetjem INOVATIVA PLUS-Branislava Vukajlović s.p., se uporablja izključno pravo Republike Slovenije. Vse stranke dogovora, ne glede na njihovo dejansko geografsko lokacijo, nacionalno pripadnost ali povezanost, se strinjajo, da so v okviru te storitve vezane izključno s pravom Republike Slovenije. Za spore v zvezi s tem sporazumom ne veljajo določbe Konvencije ZN o pogodbah za mednarodno prodajo blaga. Za vse spore in pravne postopke v zvezi s tem sporazumom, uporabo storitve ter delovanjem storitve, je izključno pristojno sodišče v Mariboru.